Bordeaux Golf & Wine Festival

Home/nieuws/Bordeaux Golf & Wine Festival

Van 17 t/m 22 juni wordt in de Bordeaux een festival georganiseerd waarbij golf en wijn centraal staat. Het programma is volgende:

  • 17-06-2020: Aankomst in het hotel en ’s avonds een gastronomisch 3-gangen diner incl. wijn.
  • 18-06-2020: Golf op de 18-holes Les Vignes golfbaan van het Golf de Medoc Resort. Leadingcourses waardeert deze baan met een 8.0. Aansluitend zal een kasteel bezocht waar u verschillende Medoc wijnen kunt proeven.
  • 19-06-2020: Golf op de 18-holes Grand Saint Emilionnais Golf Club. Leadingcourses waardeert deze baan met een 7.9. U krijgt op deze dag een lunchbox mee. Na afloop volgt een bezoek aan Saint-Emilion (rondleiding met een gids) en een wijnproeverij in een kasteel.
  • 20-06-2020: Een bezoek aan La Cite du Vin gevolgd door een wijnproeverij bij Union des Grands Crus en een diner.
  • 21-06-2020: Afsluitend een ‘Grand Crus du Medoc’ golftoernooi op de 18-holes Chateaux golfbaan van het Golf de Medoc Resort. Deze baan wordt door leadingcourses gewaardeerd met een 8.4. Daarna vertrek naar huis.

Uw accommodatie

U verblijft 4 nachten in het 4-sterren Adagio Gambetta aparthotel in Bordeaux in een gedeelde studio voor 2 personen incl. ontbijt. Dit hotel wordt door booking.com gewaardeerd met een 8.7.

Arrangementprijs

Om in dit festival deel te nemen bedraagt de arrangementprijs € 748,- p.p. in een gedeelde 2-persoonsstudio. Voor een 1-persoonsstudio geldt een toeslag (op aanvraag).

Natuurlijk kunnen wij ook uw vlucht naar Bordeaux en/of uw huurauto verzorgen. Daarnaast kunnen wij uw verblijf met meer overnachtingen en golfronden uitbreiden. Inschrijven voor het festival kan met behulp van ons contactformulier. Laat ons dan ook meteen weten indien u speciale wensen heeft.