The Costa Brava Golf Trophy 2019

Home/home nieuws, nieuws/The Costa Brava Golf Trophy 2019

Van 21 tot 25 oktober wordt in Noord-Spanje de Costa Brava Trophy 2019 golftoernooi georganiseerd. In het toernooi wordt er gegolfd op drie mooie golfbanen in de Costa Brava regio:

TorreMirona Golf is een mooie goed onderhouden golfbaan en wordt door Leadingcourses.com gewaardeerd met een 7.9. De 18-holes championship golfbaan biedt iedere golf(st)er  spectaculaire vergezichten, heeft meerdere waterpartijen en geonduleerde greens.

De Stadium course van PGA Catalunya behoort tot de top-3 golfbanen in Spanje. Op Leadingcourses.com wordt deze baan gewaardeerd met een 8.8! Een mooie uitdagende golfbaan met veel dennenbomen en talrijke waterpartijen. De 6.226 meter lange baan is geschikt voor long hitters hoewel nauwkeurigheid vanaf de tee ook essentieel is.

De golfbaan Club Golf d’Aro ligt op 300 meter boven zeespiegel en biedt daardoor mooie vergezichten naar het Catalaanse berglandschap. Leadingcourses.com waardeert deze golfbaan met een 7.3 wat naar onze smaak best wel wat hoger mag zijn. De vele dennen-/eiken- en olijfbomen in combinatie met de watermeren maken de golfbaan een mooi natuurplaatje.

Toernooi details:

 • Dames en heren met een handicapbewijs kunnen voor dit toernooi inschrijven en meespelen.
 • Om op PGA Catalunya te kunnen spelen is een maximale exact handicap vereist van 36. Een buggy wordt aanbevolen (toeslag € 20,- p.p.).
 • Gehanteerde spelvorm is individueel stableford over 54 holes (3 x 18-holes).
 • Gespeeld wordt er om de titel “The Costa Brava Trophy 2019 Champion”. Winnaar is degene met de beste stableford totaal score over 3 wedstrijddagen.

Toernooiprogramma:

 • Maandag 21 oktober:       Aankomst (voor hotelgasten); Om 19:30 een gezamenlijk aperitief en daarna een welkom diner.
 • Dinsdag 22 oktober:        1ste 18h wedstrijd op TorreMirona Golf met een lunch incl. drankje achteraf.
 • Woensdag 23 oktober:    2de 18h wedstrijd op de Stadium golfbaan van het PGA Catalunya golfresort met een lunch incl. een drankje achteraf.
 • Donderdag 24 oktober:   3de 18h wedstrijd op Club Golf d’Aro met tapas en een drankje achteraf; Om 20:00 start van het afsluitende gala diner incl. de prijsuitreiking.
 • Vrijdag 25 oktober:          Vertrek (voor hotelgasten).

Hotel & Golf arrangement:

U verblijft in het mooie en luxe 4-sterren TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa (booking.com waardering 8.8). Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Vier overnachtingen in een gedeelde 2-persoonskamer o.b.v halfpension (ontbijt & diner incl. wijn).
 • Incl. het toernooiprogramma.
 • Tijdens uw verblijf 1,5 uur gratis toegang tot Spa Dubhe.

De prijs van dit arrangement bedraagt € 660,- p.p. De toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt € 184,-.

Tournament Only arrangement:

Ook is het mogelijk dat u zich alleen aanmeldt voor het toernooi programma. De kosten hiervan bedraagt € 410,- per persoon.

De genoemde prijzen zijn exclusief € 20,- administratiekosten per factuur.

Natuurlijk kunnen wij ook uw vlucht en/of uw huurauto verzorgen.
Heeft u vragen of wilt u deelnemen aan het toernooi? Gebruik dan het contactformulier om dit kenbaar te maken.