Golfclinic

Home/Golfevents/Golfclinic

Voor groepen van iedere omvang organiseert Golftrip4u een golfclinic naar wens.

GolfclinicVoor kleine en/of grote groepen deelnemers, kunnen wij een golfclinic geheel naar uw wensen organiseren. Golfclinics zijn bij uitstek heel geschikt om kennis te maken met het golfspel en vinden plaats onder leiding van een PGA-gecertificeerde golfprofessional. In een ontspannen sfeer leren de deelnemers achtereenvolgens putten, chippen en swingen. Voor deelnemers die reeds vaker aan een golfclinic hebben deelgenomen, bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een masterclinic. Hierbij zal worden afgetrapt met een korte opfriscursus waarna de deelnemers enkele holes met elkaar gaan lopen op een grote baan. Naar uw wens kunnen wij een golfclinic organiseren met een duur van 2, 3 of 4 uur.

Het programma van een golfclinic van bijvoorbeeld 2 uur ziet er als volgt uit:

  • 10 minuten: introductie en uitleg programma
  • 35 minuten: onderdeel 1, putten
  • 35 minuten: onderdeel 2, chippen
  • 35 minuten: onderdeel 3, lange ballen slaan (full swing)
  • 5 minuten: afsluiting en bekend maken van een golfclinic winnaar.

Hieronder vindt u enkele impressies van de golfclinics zoals Golftrip4u deze georganiseerd heeft voor haar klanten.

Heeft u interesse in een voor u op maat gemaakte golfclinic op een golfbaan bij u in de buurt, bijvoorbeeld als teamactiviteit na werktijd, vul dan ons contactformulier in en vraag om een vrijblijvende offerte.

SNS Bank

Golftrip4u heeft een golfclinic georganiseerd voor een afdeling van SNS Bank bij de oefenfaciliteiten van de Nieuwegeinse Golf Club. Na werktijd en met het doel de teambuilding binnen de groep te bevorderen, hebben de 7 deelnemers onder bezielende leiding van PGA professional Marcella van der Bom in 2 uur tijd leren putten, chippen en afslaan. Tevens werd elk onderdeel met een wedstrijdje afgesloten en werd de uiteindelijke winnaar Dhr. P. Laenen in het zonnetje gezet. De deelnemers zijn enthousiast naar huis gegaan en hebben aangekondigd om na werktijd vaker een balletje met elkaar te gaan slaan.