Inschrijven IBG 2023 golfdag

Home/Inschrijven IBG 2023 golfdag

Bent u actief werkzaam bij een financiële instelling met een DNB registratie, golft u en heeft u een NGF handicapbewijs? Dan kunt u zich inschrijven voor de 50ste editie (!!) van de Inter Bancaire Golfdag. Dit golfevent zal dit jaar op vrijdag 8 september gehouden worden op de Rosendaelsche Golfclub, een van de mooiste golfbanen in Nederland.

(Voorlopig) programma

Het organiserend comité is er dit jaar in geslaagd een mooi feestelijk jubileum programma voor u samen te stellen, met naast de sportieve uitdaging ook voldoende ruimte voor netwerken, ontspanning en heerlijk eten.

10:00       Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij. Tevens uitdelen van een goodie bag en de mogelijkheid tot inslaan op de driving range.
11:15       Welkomstwoord door het 2023 organisatie comité.
11:20       Uitreiken van de lunchpakketten.
11:30       Warming-up sessie verzorgd door Olga Commandeur.
11:45       Vertrekken naar de holes.
12:00       Start van een 18-holes shotgun wedstrijd.

 • De wedstrijdvorm is individueel stableford.
 • De deelnemers worden ingedeeld in 3 handicapcategorieën.
 • Per handicapcategorie zal er een 1ste, 2de en 3de prijs zijn.
 • Alleen medewerkers die actief werkzaam zijn bij een financiële instelling kunnen een 1ste prijs van een handicapcategorie winnen.
 • Voor dames en heren: een longest & neary prijs.
 • Om in aanmerking te komen voor een prijs dient een deelnemer aanwezig te zijn tijdens de prijsuitreiking.

17:00       Borrel met bittergarnituur.
18:30       Prijsuitreiking met aansluitend een BBQ buffet.
22:00       Afsluiting

Inschrijfgeld

De kosten om aan de Inter Bancaire Golfdag met hierboven genoemde programma deel te nemen  bedraagt € 100,- per persoon. Een koopje als je bedenkt dat een greenfee op de Rosendaelsche Golfclub alleen al € 130,- kost.

Inschrijvingsprocedure

In tegenstelling tot vorige jaren zal de inschrijving dit jaar niet op basis van ‘First Come First Serve’ zijn, maar worden begin augustus de startplekken verloot. Wij verwachten namelijk een grotere vraag dan dat er startplekken beschikbaar zijn en willen dan ook iedereen een eerlijke kans geven om in deze feestelijke 50ste editie mee te golfen. Wel krijgen mede-organisatie leden van vorige IBG edities die nog steeds werkzaam zijn bij een financiële instelling, voorrang bij de inschrijving omdat zij actief meegewerkt hebben om van het IBG event een succes te maken.

De ingelote deelnemers krijgen uiterlijk 4 augustus bericht van inloting. Uitgelote inschrijvers krijgen vanaf deze datum ook een bericht dat zij vooralsnog op de reservelijst staan. Van ingelote deelnemers wordt verwacht dat uiterlijk 11 augustus het inschrijfgeld is bijgeschreven is op de rekening van IBG om hun inschrijving definitief te maken.

Inschrijfgegevens IBG 2023

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw telefoon (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Opmerking: Aan de hand van uw e-mailadres controleren wij of u werkzaam bent bij een DNB geregistreerde financiële instelling. Inschrijvingen die niet hieraan voldoen worden geweigerd.

  Uw HCP registratienummer (verplicht)

  Uw actuele handicap (verplicht)

  Toelichting

  Opmerking: Was u in het verleden mede-organisator van het IBG laat ons dit dan weten inclusief het jaartal. Daarnaast horen wij graag uw wensen. Bijvoorbeeld als u niet van plan bent te blijven eten of als u een handicart of buggy nodig heeft (eigen kosten).

  Het IBG 2023 wordt ondersteund door de volgende sponsoren: