Met Margriet naar de Veluwe juni 2022

Home/Met Margriet naar de Veluwe juni 2022

Logo M. Kragten

Op 10 en 11 juni gaan we golfen en luxe dineren op de Veluwe. Wij overnachten in het 4-sterren Fletcher Hotel Klein Zwitserland, dineren in het Michelin ster restaurant De Kromme Dissel en golfen op twee verschillende golfbanen op de veluwe: de Heelsumse Golfclub en de Edese Golfclub Papendal.

Fletcher Hotel Klein Zwitserland****

Het hotel is uniek gelegen in het zuiden van de Veluwe en dichtbij de bruisende stad Arnhem. Het is de ideale uitvalsbasis voor ontspanning en plezier. Zo kun je gebruikmaken van de vele faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Kom bijvoorbeeld volledig tot rust in de sauna of trek een baantje in het binnenzwembad. Tevens beschikt het hotel over twee sfeervolle en unieke restaurants waaronder restaurant De Kromme Dissel dat al jaren behoort tot de Nederlandse toprestaurants en sinds 1971 bekroond wordt met een Michelinster. Daarnaast is er een bar waar je heerlijk kunt vertoeven.

Restaurant De Kromme Dissel

Middenin de Gelderse bossen, naast het hotel, vind je het sterrenrestaurant De Kromme Dissel. In de prachtige 17e eeuwse Saksische boerderij kun je genieten van pure gerechten van topniveau, die met veel passie, liefde en zorg, worden samengesteld. Het restaurant is niet voor niets al sinds 1971 gewaardeerd met een Michelinster.

De Heelsumse Golfclub

Golfen op één van de meest avontuurlijke banen in Nederland. Diepe hollows, ruige bunkers, heide en zanddalen. Golfbaan Heelsum beschikt over 27 holes, is een klassieke heidebaan aangelegd op prachtige historische grond en heeft de A-status van de NGF. De homeclub Golfclub Heelsum beschikt over een prachtige accommodatie met uitgebreide oefenfaciliteiten en een mooi ingericht clubhuis. Door de zandondergrond is de golfbaan het hele jaar bespeelbaar én ook zijn er in de winter vrijwel altijd zomergreens. Leadingcourses.com waardeert deze golfbaan met een 7.9.

De Edese Golfclub Papendal

Deze golfbaan ligt in het bosrijke en heuvelachtige landschap van de zuidelijke Veluwezoom tussen Arnhem, Oosterbeek en Ede. De Edese Golf Club Papendal is omgeven door bossen, lanen en weiden en is op een natuurlijke manier ingepast in het landschap. Bijzonder mooi is het uitzicht op de omringende bossen, die in elk seizoen weer anders gekleurd zijn. Tot de vaste bewoners van de baan behoren vossen, dassen, torenvalken en groene spechten. De moeilijkheid zit in de vele bunkers en de taaie rough. Ook de hoogteverschillen vormen een uitdaging. Waterhindernissen zijn er niet. Leadingcourses.com waardeert deze golfbaan met een 7.9.

Het programma

Vrijdag 10 juni

 • Om ca. 13:00 uur verzamelen op de Heelsumse GC onder genot van kopje koffie/thee en iets lekkers.
 • Om 14:00 uur start van een 9-holes golfronde.
 • Om ca. 17:00 uur inchecken in het hotel.
 • Om ca. 19:30 start van een 7-gangen culinair diner in de Kromme Dissel.

Zaterdag 11 juni

 • Van 07:00 – 09:00 gebruik maken van het ontbijtbuffet.
 • Om 10:32 uur start van een 18-holes golfronde op de Edese GC Papendal.

Het hotel en golf arrangement bevat het volgende:

 • Ontvangst met een kopje koffie/thee en iets lekkers.
 • 1 overnachting in het Fletcher Hotel Klein Zwitserland.
 • Deelname aan het ontbijtbuffet.
 • Culinair 7-gangen diner in restaurant De Kromme Dissel.
 • 1 x 9-holes golfronde op de Heelsumse Golfclub.
 • 1 x 18-holes golfronde op de Edese Golfclub Papendal.

De arrangementprijs

De deelnameprijs bedraagt € 355,- p.p. in een gedeelde 2-persoons comfort kamer en € 20,- administratiekosten per factuur. De toeslag voor een 1-persoons comfort kamer is € 20,-.

Status inschrijvingen

Inmiddels is de groep vol ingeschreven. Heeft u interesse om deel te nemen laat het gerust weten. Wij zullen dan op de reservelijst plaatsen.

Boek hier je deelname

Vul per persoon onderstaand boekingsformulier in. Deelt u een 2-persoonskamer? Laat ons dan in het opmerkingsveld weten met wie u de kamer deelt.

  Uw roepnaam (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoon nummer (verplicht)

  Uw email adres (verplicht)

  Hotel- & golfarrangement (verplicht)

  Uw actuele golfhandicap?

  Wilt u uw reis afdekken bij STO reisgarant?

  Opmerking: Meer informatie over STO Reisgarant vindt u op https://sto-garant.nl/reizigers.

  Heeft u additionele wensen, laat het ons gerust weten