Ons Ayrshire arrangement

Home/Golfarrangementen/Schotland/Ons Ayrshire arrangement

Project Description

Overnachten in The Marine Hotel****, Troon

In ons Ayrshire arrangement overnacht u in dit vier-sterren hotel op hooguit 15 minuten rijden van de genoemde golfbanen in dit arrangement. Het hotel beschikt over uitstekende kamers, een prima keuken, een welvoorziene whiskey bar en veel faciliteiten, maar zonder de poespas van de dure resorts in deze regio. Zo wordt de belevenis van een golftrip naar Ayrshire toch nog betaalbaar.

The Ayrshire Links experience

Wie het over golf in deze kuststreek ten zuidwesten van Glasgow heeft, denkt al gauw aan Troon, Prestwick en Turnberry. Maar voor de liefhebber van traditioneel links golf liggen in dit langgerekte duinlandschap ook een paar geweldige ‘hidden gems’ die je gespeeld moet hebben. Zoals bijvoorbeeld Dundonald Links, waarop de term ‘hidden’ eigenlijk al niet meer van toepassing sinds hier in 2017 het Scottish Open plaatsvond. Onbekend, maar niet te missen is The Irvine GC (Bogside), niet direct aan zee maar toch een pure links: James Braid design en neergelegd in 1887. Tussen Dundonald Links en Troon liggen dan weer de 27 holes van Kilmarnock Links. De Barassie Course van Kilmarnock is een onbarmhartige test waar je nog lang over na zult praten.

Hoe kom ik er?

Vanaf Amsterdam Schiphol gaat er dagelijks meerdere vluchten (KLM, Easyjet) naar Glasgow Airport. Vanaf het vliegveld rijd je binnen drie kwartier over de M77 naar Troon.

Ons Hotel & Golf arrangement

Arrangementprijs excl. €20,- administratiekosten

In de maanden mei en september: € 660,- p.p. (toeslag 1-persoonskamer bedraagt € 96,- per nacht)
in de maanden juni, juli en augustus: € 760,- p.p. (toeslag 1-persoonskamer bedraagt € 122,- per nacht)

Natuurlijk kunnen wij ook uw vlucht en/of uw huurauto/transfer verzorgen.
Bent u geïnteresseerd in ons Ayrshire arrangement? Vul dan uw contactgegevens en boekingswensen in en wij regelen het voor u.
Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Boeken

  Uw naam

  Uw telefoon

  Uw e-mail adres

  Uw gewenste aankomstdatum

  Aantal deelnemers

  Aantal 2-persoonskamers

  Aantal 1-persoonskamers

  Arrangement met reisgarantie

  Laat ons uw additionele wensen weten zoals vlucht, huurauto, starttijden, buggy etc. Ook kunt u hier uw kortingscode aangeven.

  U maakt een vrijblijvende boeking. Na ontvangst van uw gegevens zullen wij controleren of hotel, golfbanen en (indien van toepassing) vlucht op de door u gewenste datum beschikbaar zijn. Indien dit niet het geval blijkt te zijn dan nemen wij contact met u op. Uw boeking wordt pas definitief nadat u akkoord bent gegaan met onze offerte.