Ons Dublin arrangement

Home/Golfarrangementen/Ierland/Ons Dublin arrangement

Project Description

Overnachten in het Grand Hotel Malahide****

In ons Dublin arrangement verblijft u net buiten Dublin en wel midden in het pittoreske plaatsje Malahide, op een kwartier rijden van het vliegveld en vlakbij de mooiste golfbanen. Grand Hotel Malahide is een statig en sfeervol vier-sterren hotel met veel faciliteiten, inclusief een gezellige Ierse pub en een groot binnenzwembad met een health- & fitness club.

In deze regio zijn volop mooie golfbanen te vinden. De duinbanen van Portmarnock liggen om de hoek en de links van The Island en Portmarnock aan de overkant van de baai. De prachtige heidebaan op het schiereiland Howth (James Braid design) en de traditionele links van St. Annes en Royal Dublin liggen op 20 minuten rijden. En voor wie de golfbanen aan de kust wil ontvluchten is de mooie lokale parklandbaan Malahide GC een uitkomst.

Hoe komt u er?

Vanaf Amsterdam Schiphol gaan er dagelijks rechtstreekse vluchten naar Dublin Airport. Er kan gekozen worden uit KLM, Ryanair en Aer Lingus. Ook een rechtstreekse vlucht vanaf Eindhoven Airport is mogelijk. Vanaf Dublin Airport rijdt u in slechts een kwartier naar het hotel.

Ons Hotel & Golf arrangement

Arrangementprijs (excl. € 20,- administratiekosten)

De prijs van dit arrangement bedraagt € 596,- p.p. o.b.v. een gedeelde 2-persoonskamer.

Optioneel:

 • toeslag 1-persoonkamer: € 135,- voor 3 nachten
 • weekendtoeslag golf: € 30,- per green fee

Natuurlijk kunnen wij ook uw vlucht en/of uw huurauto/transfer verzorgen.
Bent u geïnteresseerd in ons Dublin arrangement? Vul dan uw contactgegevens en boekingswensen in en wij regelen het voor u.
Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Boeken

  Uw naam

  Uw telefoon

  Uw e-mail adres

  Uw gewenste aankomstdatum

  Aantal deelnemers

  Aantal 2-persoonskamers

  Aantal 1-persoonskamers

  Arrangement met reisgarantie

  Laat ons uw additionele wensen weten zoals vlucht, huurauto, starttijden, buggy etc. Ook kunt u hier uw kortingscode aangeven.

  U maakt een vrijblijvende boeking. Na ontvangst van uw gegevens zullen wij controleren of hotel, golfbanen en (indien van toepassing) vlucht op de door u gewenste datum beschikbaar zijn. Indien dit niet het geval blijkt te zijn dan nemen wij contact met u op. Uw boeking wordt pas definitief nadat u akkoord bent gegaan met onze offerte.