Ons Killarney arrangement

Home/Golfarrangementen/Ierland/Ons Killarney arrangement

Project Description

 

Overnachten in het Castlerosse Hotel****

In ons Killarney arrangement verblijft u in het zuid-westen van Ierland in een gezellige 4-sterren hotel. Het Castlerosse Hotel is zonder twijfel het best gelegen hotel van Killarney: maar 2 kilometer buiten het centrum, direct aan het Killarney Lake en naast de twee top golfbanen van de Killarney Golf & Fishing Club. De legendarische links van Dooks GC behoeft geen introductie en ligt op een half uurtje rijden. Bovendien is tussen het hotel en het meer een leuke 9 holes, par 36 golfbaan aangelegd. Verder heeft het hotel een restaurant en bar met uitzicht over het meer, een groot binnenzwembad en een gezellige pub (regelmatig live muziek).

Hoe komt u er?

Vanaf Amsterdam Schiphol gaan er dagelijks rechtstreekse vluchten naar Cork Airport (o.a. KLM en Aer Lingus). Vanaf het vliegveld rijdt u over een mooie weg in vijf kwartier naar Killarney.

Ons Hotel & Golf arrangement

Arrangementprijzen (excl. € 20,- administratiekosten)

 • In de maanden april en oktober:               € 504,- p.p.
 • In de maanden mei, juni en september:   € 524,- p.p.
 • In de maanden juli en augustus:               € 544,- p.p.

Optioneel:

 • Toeslag 1-persoonskamer is € 109,- voor 3 nachten
 • De weekend toeslag voor Killarney GC is € 25,- per greenfee

Natuurlijk kunnen wij ook uw vlucht en/of uw huurauto cq transfer verzorgen.
Bent u geïnteresseerd in ons Killarney arrangement? Vul dan uw contactgegevens en boekingswensen in en wij regelen het voor u.
Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Boeken

  Uw naam

  Uw telefoon

  Uw e-mail adres

  Uw gewenste aankomstdatum

  Aantal deelnemers

  Aantal 2-persoonskamers

  Aantal 1-persoonskamers

  Arrangement met reisgarantie

  Laat ons uw additionele wensen weten zoals vlucht, huurauto, starttijden, buggy etc. Ook kunt u hier uw kortingscode aangeven.

  U maakt een vrijblijvende boeking. Na ontvangst van uw gegevens zullen wij controleren of hotel, golfbanen en (indien van toepassing) vlucht op de door u gewenste datum beschikbaar zijn. Indien dit niet het geval blijkt te zijn dan nemen wij contact met u op. Uw boeking wordt pas definitief nadat u akkoord bent gegaan met onze offerte.