Ons Puerto Banus golfarrangement

Home/Golfarrangementen/Spanje/Ons Puerto Banus golfarrangement

Project Description

Hotel Pyr Marbella ligt in het centrum van Puerto Banus, op 300 meter van het strand. Het beschikt over 2 zwembaden en gratis WiFi in alle ruimtes. U overnacht in studio’s met een eigen badkamer en een terras of balkon. Het keukengedeelte heeft kookplaten en een koelkast, zodat u eventueel uw eigen maaltijden kunt bereiden. Het zwembad wordt omringd door ligstoelen en badlakens worden gratis verstrekt. Ook beschikt het hotel over tennisbanen en een café. In de omgeving is een casino te vinden (800 meter afstand) en het attractiepark Natura Aventura (op 5 km afstand). Het centrum van Marbella ligt op ongeveer 6 km afstand.

In dit arrangement golft u op twee verschillende golfbanen in de regio Estepona / Marbella. Het 4-daags golfarrangement ziet er als volgt uit:

Arrangementprijzen

€ 255,- in de maanden Jan, Feb en Dec (toeslag 1-pk is € 50,-)
€ 290,- in de maanden Mrt, Apr, Oct en Nov (toeslag 1-pk is € 80,-)
€ 325,- in de maanden Mei, Jun en Sep (toeslag 1-pk is € 100,-)

De genoemde prijzen zijn exclusief € 20,- administratiekosten per factuur.

Indien gewenst kunnen wij het arrangement completeren met uw vlucht, autohuur en/of transfers.

Sfeerimpressie

 
Bent u geïnteresseerd in ons Puerto Banus golfarrangement? Vul hieronder uw contactgegevens en boekingswensen in en wij gaan het voor u regelen.

Boeken

Uw naam

Uw telefoon

Uw e-mail adres

Uw gewenste aankomstdatum

Aantal deelnemers

Aantal 2-persoonskamers

Aantal 1-persoonskamers

Arrangement met reisgarantie

Laat ons uw additionele wensen weten zoals vlucht, huurauto, starttijden, buggy etc.

U maakt een vrijblijvende boeking. Na ontvangst van uw gegevens zullen wij controleren of hotel, golfbanen en (indien van toepassing) vlucht op de door u gewenste datum beschikbaar zijn. Indien dit niet het geval blijkt te zijn dan nemen wij contact met u op. Uw boeking wordt pas definitief nadat u akkoord bent gegaan met onze offerte.