The World Amateur Golfers Invitational

Home/Golftoernooien/The World Amateur Golfers Invitational

Project Description

Elk jaar worden er in ca. 40 landen wedstrijden georganiseerd voor het World Amateur Golfers Championship (WAGC). Dit jaarlijks terugkerend toernooi beoogd golfamateurs het GEVOEL, de SPANNING en de SENSATIE te laten ervaren, zoals golfprofessionals de toernooien van de Europese of PGA tour ervaren. Heeft u interesse om dit toernooi ook te beleven, dan hebben wij een interessante alternatief voor u. Gelijktijdig aan het WAGC wordt namelijk het World Amateur Golfers Invitational (WAGI) toernooi georganiseerd. Dit is een 5-sterren VIP event waarbij u dezelfde behandeling krijgt als een WAGC deelnemer. Natuurlijk zit u in hetzelfde hotel en wordt er gegolfd op dezelfde golfbanen in een soortgelijke competitie vorm. Dit alles om het voor een groter publiek ook mogelijk te maken om in de ‘huid te kruipen’ van een golfprofessional. In samenwerking met de Stichting World Golfers Nederland kunnen wij uw inschrijving regelen voor dit WAGI toernooi. Overigens kunt u gerust uw niet-golfende partner meenemen. Voor niet-golfers wordt er namelijk een speciaal partnerprogramma opgezet.

Extra aantrekkelijk voor zakelijke golfers: alle WAGI deelnemers worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Business Networking Program. In dit programma worden deelnemers gekoppeld aan andere internationale relaties (o.b.v. de branche waarin men werkzaam is, werk gerelateerde diensten, oplossingen en voorkeuren). Uw WAGI toernooideelname kan hierdoor in aftrek gebracht worden van uw bedrijfswinst en daardoor fiscaal aantrekkelijk voor u zijn. 

Tijd & locatie

Van 17 t/m 24 oktober 2020 worden de World Amateur Golfers toernooien georganiseerd in Playa del Carmen, Rivera Maya in Mexico.

De accomodatie

U verblijft in het luxe 5-sterren Iberostar Paraiso Mayo resort o.b.v. halfpension in een gedeelde 2-persoonskamer.

Het WAGI toernooi programma

17-10-2020 – Aankomst van de deelnemers en kennismaking met de overige deelnemers tijdens een welkomstcocktail
18-10-2020 – 1ste oefenronde* met ’s avonds de officiële opening van het toernooi d.m.v. een vlaggenceremonie.
19-10-2020 – 2de oefenronde*
20-10-2020 – 1ste toernooironde*
21-10-2020 – 2de toernooironde*
22-10-2020 – 3de toernooironde*
23-10-2020 – 4de toernooironde* met ’s avonds een galadiner en een prijsuitreikingsceremonie.
24-10-2020 – Vertrek van de deelnemers

* de exacte golfbaan waarop gespeeld zal worden zal t.z.t. bepaald worden.

Het WAGI toernooi pakket

  • 7 overnachtingen in het Iberostar Paraiso Maya Resort in een gedeelde 2-persoonskamer (vraag ons naar de toeslag voor een 1-persoonskamer)
  • Verzorging o.b.v. halfpension (ontbijt & diner excl. drank)
  • 6 x 18-holes golfrondes verdeeld over Mayakoba El Camaleón, Gran Coyote Golf, Riviera Maya Golf Club en de Iberostar Paraíso Golf Club
  • gezamenlijke lunches op de golfbanen
  • uw luchthaven – hotel – golfbanen transfers
  • deelname aan een welkomstcocktail met hapjes en drankjes
  • deelname aan het galadiner incl. drank
  • Nederlands sprekende reisbegeleiding tijdens het toernooi
  • een professionele toernooi organisatie incl. PGA referee’s

Arrangementprijs

De prijs voor het WAGI toernooi pakket bedraagt € 1.995,- per persoon excl. € 20,- administratiekosten. Op verzoek kunnen wij ook uw vlucht boeken (tegen kostprijs). Ook bestaat de mogelijkheid om het arrangement met meer overnachtingen en golf uit te breiden.

Via het contactformulier kunt  u uw interesse om aan het WAGI toernooi deel te nemen, aan ons kenbaar maken.