Bent u single en houdt u van golfen? Dan is meespelen in The European Singles Trophy 2017 een echte aanrader. Dit event wordt van 10 t/m 16 mei georganiseerd aan de Costa Daurada (ca. 1 uur rijden onder Barcelona).

Het programma

 • Woensdag 10 mei: aankomst op vliegveld Barcelona of Reus. Een vertegenwoordiger zal u opwachten en uw transfer naar het mooie Hotel Monica**** in Cambrils is geregeld. ’s Avonds is er een welkomstreceptie om kennis te maken met de andere deelnemers. Aansluitend zal er een diner geserveerd worden.
 • Donderdag 11 mei: 1ste oefenronde op Club de Golf Costa Dorada met starttijden vanaf 10:30 uur. Vanaf 19:00 uur is er een informele “Après-Golf” borrel in het hotel.
 • Vrijdag 12 mei: 2de oefenronde op de Lumine Golf Club (Lakes course) met starttijden vanaf 09:30 uur. Deze dag wordt natuurlijk ook afgesloten met een informele “Après-Golf” borrel vanaf 19:00 in Cambrils, gevolgd door een diner (incl. wijn).
 • Zaterdag 13 mei: Deze dag is vrijgehouden en u kunt zelf (of met andere deelnemers) beslissen hoe u de dag gaat invullen.
 • Zondag 14 mei: 1ste toernooidag op Golf & Country Club de Bonmont met starttijden vanaf 10:30 uur. Vanaf 19:30 uur is er weer een informele “Après-Golf” borrel in de hotel bar gevolg door een diner (incl. wijn).
 • Maandag 15 mei: 2de toernooidag op de Lumine Golf Club (Hills course) met starttijden vanaf 09:30 uur. ’s Avonds wordt een afsluitend diner georganiseerd in Cambrils met de prijsuitreiking.
 • Dinsdag 16 mei: Op deze dag vertrekt u weer naar huis (transfer naar de luchthaven is geregeld).

Deelname kosten

Voor 6 hotelovernachtingen obv Logies/Ontbijt in een 1-persoonskamer, 4 diners incl. wijn, 4 golfrondes, alle transfers en lokale reisbegeleiding zijn de kosten € 895,- excl.  € 20,- administratiekosten.

Opmerking

Indien gewenst kunnen wij ook een vlucht naar luchthaven Barcelona of Reus voor u boeken. Daarnaast is het ook mogelijk om extra nachten in Hotel Monica**** (€ 70,- per nacht) bij te boeken.

Heeft u interesse om deel te nemen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 030-254 5957.

Ander nieuws

 • Het 23ste International Amateur Golf Tournament wordt van zaterdag 25 november t/m zaterdag 2 december 2023 in de Algarve (Portugal) georganiseerd. Het programma 25-11-2023: Aankomst in het hotel. 26-11-2023: Texas scramble oefenronde. ’s Avonds is […]

 • Van 3 t/m 10 februari wordt het East-Algarve Golf Trophy event georganiseerd nabij het plaatsje Tavira in het oosten van de Algarve. Gespeeld wordt er op vijf 18-holes golfbanen waaronder Monte Rei, de No. 1 […]

 • Het International Openoeste golf toernooi wordt door onze Portugese partner InGolf georganiseert. Het is een 5-daags golftoernooi op schitterende golfbanen aan de West Coast in de omgeving van Obidos (Portugal). Iedereen met een geregistreerde golfhandicap […]

 • Van 8 t/m 12 oktober wordt in de omgeving van Dublin dit mooi golfevent georganiseerd. Gespeeld wordt er op drie 18-holes golfbanen waaronder the K Club, de Ryder Cup golfbaan van 2006. Aan dit event […]