OVER GOLFTRIP4U

Golftrip4u gaat voor een onvergetelijke golfreis.

Golftrip4u heeft tot doel haar klanten vanuit  de ‘one stop shop’ gedachte, een uitgebreid scala aan golfdiensten en -producten aan te bieden. De ervaring leert namelijk dat klanten liever op 1 plek een reis willen (laten) organiseren, dan zelf meerdere uren op het internet te grasduinen. Vooral bij de organisatie van een golfreis met grotere groepen wordt vaak onderschat hoeveel tijd nodig is om een mooi programma in elkaar te zetten. Het Golftrip4u team staat klaar om u op een persoonlijke en klantvriendelijke wijze behulpzaam te zijn.

Golftrip4u biedt de volgende golfdiensten en -producten aan:

 • Golfreisarrangementen, een voorbeeld hiervan zijn onze 3- of 4-daags “Live Golf to the Max” golfarrangementen naar Portugal en Spanje.
  Kenmerkend voor deze arrangementen is dat u op efficiënte wijze het maximale golfplezier uit uw golftrip kunt halen.
 • Maatwerk golfreizen welke op uw wensen zijn afgestemd. Doordat wij op de hoogte zijn van de beste deals kunnen wij u op deze wijze de
  beste waar voor uw geld bieden.
 • Zelf uw reis samenstellen door bij onze partners vluchten, accommodaties, greenfees en/of een huurauto te boeken. Tevens bestaat de
  mogelijkheid om ter plaatse golftassen te huren.
 • Deelnemen aan internationale golfevents.
 • De verkoop van golfartikelen via onze partner Jumbo Golf.

Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons aan het goede (golf)adres bent en dat u, na eenmaal onze persoonlijke service te hebben ervaren, als tevreden klant bij ons terugkomt.

Maak hier kennis met onze medewerkers, uw reisgarantie en de reisvoorwaarden die wij hanteren:

Golftrip4u, uw partner in Golfreizen

Voor top georganiseerde golfreizen