Een onvergetelijke golfreis

Maatwerk golfreizen, complete golfarrangementen of zelf uw golfreis samenstellen

U bent van plan op een golfreis te gaan. Alleen, samen met uw partner of met een groep golfers. Met goede moed doorzoekt u het internet naar vluchten, hotels, golfbanen en huurauto’s.

U merkt dat er heel veel aanbod en mogelijkheden zijn en dat u veel tijd heeft besteed om uw reis samen te stellen binnen het beschikbare budget. Uiteindelijk besluit u om niet zelf een golfreis meer samen te stellen, maar op zoek te gaan naar een reisorganisatie die gespecialiseerd is in golfreizen. De golfarrangementen die daar aangeboden worden lijken namelijk wel heel goedkoop te zijn. Al snel komt u erachter dat de genoemde “vanaf prijs” de goedkoopste prijs betreft in een periode die u niet uitkomt, dat de prijs van de vlucht niet inbegrepen is, dat de voorgestelde vliegtijden wel heel ongelukkig vallen en/of dat er daarnaast nog vele prijsverhogende opties afgesloten moeten worden. Uiteindelijk na vele telefoontjes en frustraties, besluit u de golfreis toch maar te boeken en de meerkosten te accepteren wat uiteindelijk tot een arrangementsprijs leidt die beduidend hoger ligt dan de geadverteerde prijs.

Wellicht zijn elementen in dit boekingsproces voor u herkenbaar en bent u nieuwsgierig geworden wat Golftrip4u te bieden heeft. Wij willen ons onderscheiden van andere golfreis aanbieders door u als klant met al uw individuele wensen centraal te stellen:

  • de een wilt een luxe golfreis, de ander een zo goedkoop mogelijke golfreis
  • de een zoekt een totaal arrangement, de ander wil alles het liefst zelf invullen
  • de een heeft een voorkeur voor een rustige omgeving, de ander zoekt graag na het golfen het drukke uitgaansleven op.

Op al deze klantwensen willen wij inspelen. Een golfreis boeken kan bij Golftrip4u namelijk op verschillende manieren. Naast het laten samenstellen van een maatwerk golfreis, bieden wij tevens complete golfarrangementen aan en is het bij ons ook mogelijk om zelf uw golfreis samen te stellen met door ons geselecteerde partners. Maak hier uw keuze waar uw interesse naar uitgaat:

Tevens vinden wij het belangrijk om klantervaringen met u te delen en om u te informeren over onze golfstudiereizen. Lees de informatie op uw gemak na en laat u door de verhalen inspireren.