Golfevents

Home/Golfevents

Organiseren van golf events voor kleine en grote groepen

Door de jaren heen heeft Golftrip4u een track record opgebouwd met het organiseren van golfevents voor kleine en grote groepen. Deze events varieerden van golfclinics voor vriendengroepen vanaf 4 deelnemers tot business golfdagen voor bedrijven met meer dan 50 deelnemers. Het voordeel voor u om de organisatie van uw golfevent aan ons uit te besteden is, dat wij alles uit uw handen nemen en met een kant en klaar voorstel komen. Daarmee bespaart u enorm veel tijd. Wij komen bij u langs om uw wensen op te nemen, gaan op zoek naar de beste golflocatie en gaan wij scherp voor u onderhandelen over de prijs van uw event. Op onze site zijn enkele referenties terugvinden van de golfevents die wij in het verleden georganiseerd hebben.

Naast golfdagen en -clinics, kunt u via ons ook deelnemen aan internationale top amateur golftoernooien. Deze toernooien worden niet door Golftrip4u zelf georganiseerd, maar worden door lokale partners uit de diverse landen aangeboden. Het voordeel voor u om via ons voor deze toernooien in te schrijven is, dat wij reeds bij deze lokale partners een extra korting hebben bedongen op het inschrijfgeld en/of een compleet toernooiarrangement. Daarnaast zullen wij, waar mogelijk, alternatieve all-in toernooiarrangementen samenstellen, bijvoorbeeld in een totaalpakket incl. vlucht en huurauto. Voorbeelden van jaarlijks terugkerende internationale amateurtoernooien zijn het La Cala GolfWorld Open toernooi in Spanje en The Oitavos Classic in Portugal. Zou het niet fantastisch zijn wanneer u tot eindwinnaar gekroond wordt in een van deze twee toernooien?

Meer informatie over onze golfevents kunt u vinden door een van de volgende mogelijkheden te kiezen:

Indien u geïnteresseerd bent wat Golftrip4u voor u kan betekenen bij het organiseren van een golfevent, gebruik dan het contactformulier om uw gegevens achter te laten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.