onvergetelijke golfevents

Events variërend van golfclinics vanaf 4 deelnemers tot business golfdagen voor bedrijven met meer dan 50 deelnemers.

Organiseren van golfevents

Door de jaren heen heeft Golftrip4u een track record opgebouwd met het organiseren van golfevents voor kleine en grote groepen. Deze events varieerden van golfclinics voor vriendengroepen vanaf 4 deelnemers tot business golfdagen voor bedrijven met meer dan 50 deelnemers. Het voordeel voor u om de organisatie van uw golfevent aan ons uit te besteden is, dat wij alles uit uw handen nemen en met een kant en klaar voorstel komen. Daarmee bespaart u enorm veel tijd. Wij komen bij u langs om uw wensen op te nemen, gaan op zoek naar de beste golflocatie en tenslotte  gaan wij scherp voor u onderhandelen over de prijs van uw event. Op onze site zijn enkele referenties terugvinden van de golfevents die wij in het verleden georganiseerd hebben.

Naast een golfdag kunt u via ons ook deelnemen aan internationale golftoernooien. Deze events worden niet door Golftrip4u zelf georganiseerd, maar worden door lokale partners uit diverse landen aangeboden. Het voordeel voor u om via ons voor deze events in te schrijven is, dat wij u een compleet toernooiarrangement kunnen aanbieden met vlucht, huurauto en transfers.

Meer informatie over onze golfevents kunt u vinden door een van de volgende mogelijkheden te kiezen:

Indien u geïnteresseerd bent wat Golftrip4u voor u kan betekenen bij het organiseren van een golfevent, gebruik dan het contactformulier om uw gegevens achter te laten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.