Stedentrip, golf en voetbal: een top combinatie!

Home/Archief/Stedentrip, golf en voetbal: een top combinatie!

Voor golf en voetbal liefhebbers hebben wij een speciaal arrangement samengesteld naar Lissabon: ontdek deze prachtige Portugese stad, golf op 2 mooie banen en bezoek tevens de Champions League wedstrijd tussen Benfica en Bayern München op 13 april. Het programma van dit arrangement luidt als volgt:

11 april:  inchecken in hotel Sana Metropolitan****.  Uw verblijf is op basis van logies/ontbijt.

12 april: 18 holes golf op Clube de Golfe Quinta do Peru

13 april: 18 holes golf op de Aroeira Golfclub en bezoeken van de Champions League wedstrijd tussen Benfica vs Bayern Munchen. Deze wedstrijd begint om 19:45.

14 april: uitchecken en naar huis

Prijs van dit arrangement is € 399,- per persoon in een gedeelde 2-persoonskamer. Liever verblijven in een 1-persoonskamer? Dit kan tegen een meerprijs van € 110,-. De genoemde prijzen zijn exclusief € 25 boekingskosten.

Bent u geïnteresseerd wacht dan niet te lang. Er zijn namelijk een beperkt aantal CL tickets beschikbaar en wij werken op “first come, first serve” basis. Wij kunnen uw arrangement ook completeren met het boeken van een vlucht naar Lissabon en het boeken van een huurauto. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw verblijf te verlengen zodat u nog meer tijd heeft Lissabon te ontdekken en/of meer rondjes golf te lopen.

Voor meer informatie en het boeken van dit arrangement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier.