United Golfclub en Golftrip4u slaan de handen ineen

Home/Archief/United Golfclub en Golftrip4u slaan de handen ineen

Met groot plezier kondigen wij de samenwerking aan tussen United Golfclub en golfreisaanbieder Golftrip4u. Jordy Hagedooren (secretaris United Golfclub) geeft aan: “In ons breed scala aan diensten voor onze 10.000 leden ontbrak nog het aspect golfreizen. Met Golftrip4u hebben wij dit gat nu ingevuld”. Frans Gschwind (eigenaar Golftrip4u) vult aan: “United Golfclub is een van de grootste virtuele golfclubs in Nederland en deze samenwerking draagt bij aan een verdere groei en naamsbekendheid van Golftrip4u als golfreisaanbieder in Nederland”. United Golfclubleden zullen vanaf 2017 speciale golfreis aanbiedingen van Golftrip4u ontvangen.

 

De afgelopen jaren is United Golfclub uitgegroeid tot een vereniging van betekenis. Klein begonnen in 2009 door de Golfpro’s Bob Kruijs en Donald Armour, is de vereniging al snel uitgegroeid naar een D-vereniging met 10.000 leden. United Golfclub biedt haar trouwe leden en enthousiaste golfers een breed pakket aan diensten aan. Als golfers in hart en nieren blijft United Golfclub doorgaan met het bevorderen van de golfsport en het centraal aanbieden van faciliteiten en functionaliteiten aan haar leden.

Zie https://www.unitedgolfclub.nl/Sinds 2013 biedt Golftrip4u golfreizen aan in binnen- en buitenland. Sindsdien maakt het bedrijf een gestage groei door en werkt het aan haar naamsbekendheid als golf touroperator in Nederland. Noemenswaardig is het feit dat Golftrip4u in januari 2016 lid is geworden van brancheorganisatie IAGTO (International Association of Golf Tour Operators) en hiermee, net als de meer bekende golfreisorganisaties in Nederland, toegang heeft gekregen tot het internationale netwerk van golfresorts en golfbanen. Golftrip4u biedt haar klanten naast een persoonlijke benadering ook een eerlijke prijs bij het boeken van een golfreis.

Zie https://golftrip4u.nl/