Het XVII La Cala GolfWorld Open toernooi wordt in november 2022 door het La Cala golfresort georganiseerd. Het La Cala golfresort bevindt zich in Mijas (liggend tussen Malaga en Marbella) aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje. Gespeeld wordt er op de drie mooie en uitdagende 18-holes golfbanen (Asia, Europa & America) van dit golfresort.

Bent u benieuwd of het meespelen in dit toernooi iets voor u is? Dan kunt u hier de ervaringen van onze klanten teruglezen die aan vorige edities van dit event deelgenomen hebben.

Toernooi details:

 • Alle dames en heren met een geldig NGF handicapbewijs kunnen voor dit toernooi inschrijven en meespelen. Om in aanmerking te komen voor de toernooiprijzen geldt echter een maximale exact handicap eis van 26.4 voor heren en 36.4 voor dames.
 • Gehanteerde spelvorm is individueel stableford over 54 holes (3 x 18-holes).
 • Er wordt gespeeld om prijzen in drie handicap categorieën. Tevens zullen extra prijzen ter beschikking gesteld worden voor de longest drive, neary, beste dagscore en beste netto resultaat over de 3 wedstrijddagen.
 • Gespeeld wordt er om de titel “The XVII La Cala GolfWorld Open Champion”. Winnaar is degene met de beste stableford score over de 3 wedstrijddagen. De winnaar mag in de 2023 editie gratis meespelen.

Toernooiprogramma:

 • Ma 21 nov:  Vanaf 19:00u een toernooi presentatie, welkom receptie & diner (incl. drank).
 • Di 22 nov:    Een Texas Scramble wedstrijd (shotgun) vanaf 09:00u op de America golfbaan met een gedeelde buggy en na afloop een geserveerde lunch en de prijsuitreiking.
 • Wo 23 nov:  1ste ronde (shotgun) om 9:00u op de Asia golfbaan met een gedeelde buggy en een lunchpakket. De wedstrijd wordt afgesloten met een geserveerde lunch.
 • Do 24 nov:   2de ronde (shotgun) om 09:00u op de Europa golfbaan met een gedeelde buggy en een lunchpakket. De wedstrijd wordt afgesloten met een geserveerde lunch.
 • Vrij 25 nov:  3de en tevens laatste ronde (shotgun) om 09:00u op de America golfbaan met een gedeelde buggy en een lunchpakket. Om 20:00u start het gala diner (incl. drank) gevolgd door de prijsuitreiking.

Hotel & Golf arrangement:

Bij een aankomst op 21 november en een verblijf van 5 nachten in een gedeelde 2-persoonskamer incl. ontbijt bedraagt de deelnameprijs € 699,- p.p. excl. € 20,- administratiekosten per factuur. De toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt € 220,-.

Golf Only arrangement:

Dit arrangement bevat enkel uw toernooideelname. De kosten hiervan bedraagt € 454,- per persoon excl. € 20,- administratiekosten per factuur.

Update 20-7-2022:
Vanaf dit moment registreert La Cala geen nieuwe golfers meer voor het toernooi en hanteren zij een wachtlijst voor zowel Hotel & Golf arrangementen als ook voor Golf Only arrangementen. Wilt u zich voor een wachtlijst aanmelden maak dan gebruik van ons contactformulier.

Sfeer impressie

Ander nieuws

 • Het 23ste International Amateur Golf Tournament wordt van zaterdag 25 november t/m zaterdag 2 december 2023 in de Algarve (Portugal) georganiseerd. Het programma 25-11-2023: Aankomst in het hotel. 26-11-2023: Texas scramble oefenronde. ’s Avonds is […]

 • Van 3 t/m 10 februari wordt het East-Algarve Golf Trophy event georganiseerd nabij het plaatsje Tavira in het oosten van de Algarve. Gespeeld wordt er op vijf 18-holes golfbanen waaronder Monte Rei, de No. 1 […]

 • Het International Openoeste golf toernooi wordt door onze Portugese partner InGolf georganiseert. Het is een 5-daags golftoernooi op schitterende golfbanen aan de West Coast in de omgeving van Obidos (Portugal). Iedereen met een geregistreerde golfhandicap […]

 • Van 8 t/m 12 oktober wordt in de omgeving van Dublin dit mooi golfevent georganiseerd. Gespeeld wordt er op drie 18-holes golfbanen waaronder the K Club, de Ryder Cup golfbaan van 2006. Aan dit event […]