Speciale actie Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Home/Archief/Speciale actie Thracian Cliffs Golf & Beach Resort
Thracian Cliffs

“Thracian Cliffs is the most beautiful course I’ve ever been to.
I’ve seen a lot and I can say that there is no course like Thracian Cliffs anywhere in the world.
A must play golf course!”
Gary Player

Heeft u weleens van Thracian Cliffs als golfbestemming gehoord? Thracian Cliffs ligt in Cape Kaliakra aan de Zwarte Zee in Bulgarije. Vanuit Eindhoven Airport kunt u 4 dagen in de week met Wizz Air in 3 uur naar Varna Airport vliegen waarna u op ca. 1 uur rijden aankomt op het 5-sterren Thracian Cliffs Golf & Beach resort. De golfbaan op Thracian Cliffs, in het verleden gastheer van de European Tour, is werkelijk spectaculair en heel uitdagend. Zo wordt de golfbaan op Leadingcourses.com gewaardeerd met een 8.7. U golft langs diverse kliffen waarbij u op elke hole uitkijkt naar de Zwarte Zee.

Speciale tarieven voor een hotel & golf arrangement in de periode 12-09-2022 / 16-10-2022

De arrangementprijs voor een Golf Getaway 2-persoonsarrangement (3 overnachtingen in een 2-persoonsstudio incl. ontbijt en 2 greenfees Thracian Cliffs incl. buggy’s) bedraagt nu € 349,- p.p. (normaal € 377,- p.p.) excl. € 20,- administratiekosten per factuur. De toeslag voor een 1-persoonsverblijf is € 125,-.

De arrangementprijs voor een Golf Fever 2-persoonsarrangement (5 overnachtingen in een 2-persoonsstudio incl. ontbijt en 2 greenfees Thracian Cliffs incl. buggy’s) bedraagt nu € 445,- p.p. (normaal € 490,- p.p.) excl. € 20,- administratiekosten per factuur. De toeslag voor een 1-persoonsverblijf is € 205,-.

De arrangementprijs voor een Golf Break 2-persoonsarrangement (7 overnachtingen in een 2-persoonsstudio incl. ontbijt en 3 greenfees Thracian Cliffs incl. buggy’s) bedraagt nu € 635,- p.p. (normaal € 785,- p.p.) excl. € 20,- administratiekosten per factuur. De toeslag voor een 1-persoonsverblijf is € 290,-.

Optioneel is het volgende bij te boeken:

  • overnachten in 1-slaapkamer suites, 2-slaapkamers suites of 3-slaapkamers suites.
  • golf op BlackSeaRama Golf.
  • golf op Lighthouse Golf.
  • retourtransfer van Varna Airport naar het Thracian Cliffs resort.
  • autohuur op de luchthaven van Varna.

Heeft u interesse om een Thracian Cliffs arrangement te boeken, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Of bel ons op telefoonnummer 030-2545957.

Sfeer impressie