Van 25 – 28 oktober wordt door Mr. Valencia in de omgeving van Valencia (Spanje) een golftoernooi georganiseerd.  Naast het golfprogramma op drie prachtige golfbanen zijn er verschillende andere mogelijkheden / opties om te genieten van de historische stad Valencia. Bij uw aanmelding zult u hiervan op de hoogte worden gebracht. De golftoernooien zijn geschikt voor zowel dames en heren. Inschrijven is mogelijk als groep of individu. De toernooiorganisatie inclusief overnachtingen, activiteiten en transport is in handen van onze lokale partner:

De golfbanen

Er worden 18 holes golfrondes gespeeld op de banen El Saler, El Bosque en Galiana.

El Saler
Golfbaan Parador El Saler is gelegen pal naast de Middellandse Zee. El Saler is een baan met internationale aantrekkingskracht en geldt als één van de beste banen van Spanje. Het is dan ook niet voor niks dat de baan al een aantal keren op het programma van de Europese tour heeft gestaan. Een combinatie van duin en bos kenmerkt de omgeving. De baan is zeer goed onderhouden, de fairways en greens zijn in perfecte staat.

El Bosque
De prachtige baan El Bosque is te bereiken binnen een half uur van het stadscentrum van Valencia. Deze uitdagende baan zit vol met hoogteverschillen en heeft daardoor tal van vergezichten. Met verschillende bunkers en waterpartijen is de baan uitdagend te noemen, maar deze is zeker geschikt voor verschillende handicapniveaus.

La Galiana Campo de Golf
La Galiana  is gelegen in de heuvels van Santa Marina welke omringd wordt door vele sinaasappelgaarden. Door de hoogteverschillen in de baan geniet u tijdens het spelen van de schitterende uitzichten. Galina is echt een prachtige baan met zeer goed onderhouden fairway’s en snelle greens.

Het aanbod

 • Vier overnachtingen in vier-sterren hotel inclusief ontbijt
 • Drie 18-holes greenfees op resp. El Saler, El Bosque en La Galiana
 • Lokale toernooi organisatie en -begeleiding
 • Inclusief vervoer van en naar het vliegveld (op woensdag en zondag), het hotel en de golfbanen
 • Prijzen voor toernooi/dagwinnaars
 • Uw reis inclusief reisgarantie

Optionele activiteiten:

 • Diner(s)
 • Lunchpakketten
 • Tapas-tour door het centrum
 • Fiets-tour door de stad en het park
 • Fietshuur

Het programma

Woensdag | Aankomst

De meeste spelers zullen arriveren op woensdagavond, maar het is ook mogelijk om al eerder richting Valencia af te reizen. U wordt van het vliegveld gehaald en naar het hotel gebracht. De volgende ochtend zal het toernooi van start gaan.

Donderdag | Dag 1

In de ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel en zult u daarna afreizen richting de eerste golfbaan van het toernooi. Aan het eind van de middag wordt u weer met de bus naar het hotel gebracht. ’s Avonds organiseert Mr Valencia een tapastour door het centrum van Valencia waaraan u kunt deelnemen. Een Nederlandse gids zal met u langs een aantal typisch Valenciaanse tapas restaurants gaan om daar tapas te proeven. Ondertussen vertelt de gids u alles over het leven in Valencia en de Spaanse (eet)cultuur.

Vrijdag | Dag 2

Na het ontbijt wordt u vervoerd naar de tweede baan van het toernooi. Er worden overigens lunchpakketten uitgedeeld die u tijdens uw ronde in de baan kunt nuttigen. In de middag zal de bus weer richting het hotel vertrekken. De avond is vrij om naar eigen idee in te vullen.

Zaterdag | Dag 3

Op deze dag staat de 3de en tevens laatste ronde van het toernooi op het programma. Na binnenkomst van de laatste flight zal er een feestelijke prijsuitreiking plaatsvinden in het clubhuis.
Aan het eind van de middag zult u teruggebracht worden naar het hotel. ’s Avonds kunt u deelnemen aan het slotdiner dat Mr. Valencia organiseert in de stad.

Zondag | Slot

Op zondag kunt u nog even genieten van de mooie stad Valencia. Zo kunt u deelnemen aan een fietstour die u via het historische centrum door het kilometers lange stadspark de Turia langs unieke futuristische gebouwen leidt.

Toernooi deelname kosten

Kosten om aan het toernooi deel te nemen zijn € 599,- per persoon.

Een extra hotel overnachting kost € 60,- p.p. per nacht
Toeslag voor een éénpersoonskamer is € 32,50,- p.p. per nacht

Wilt u uw niet-golfende partner meenemen? Dan betaalt u € 364,- voor uw partner.

Aanmelden

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Ander nieuws

 • Het 23ste International Amateur Golf Tournament wordt van zaterdag 25 november t/m zaterdag 2 december 2023 in de Algarve (Portugal) georganiseerd. Het programma 25-11-2023: Aankomst in het hotel. 26-11-2023: Texas scramble oefenronde. ’s Avonds is […]

 • Dit golfevent is een van de grootste amateur golftoernooien in Portugal en wordt sinds 1987 georganiseerd op de volgende drie Dom Pedro Vilamoura golfbanen in de Algarve: de Dom Pedro Victoria (Leadingcourses waardering 8.4), Dom […]

 • Van 3 t/m 10 februari wordt het East-Algarve Golf Trophy event georganiseerd nabij het plaatsje Tavira in het oosten van de Algarve. Gespeeld wordt er op vijf 18-holes golfbanen waaronder Monte Rei, de No. 1 […]

 • Het International Openoeste golf toernooi wordt door onze Portugese partner InGolf georganiseert. Het is een 5-daags golftoernooi op schitterende golfbanen aan de West Coast in de omgeving van Obidos (Portugal). Iedereen met een geregistreerde golfhandicap […]