Logo Margriet Kragten

Van 28 t/m 30 juni 2024 gaan we golfen in Durbuy in België. Wij overnachten in Golf Hotel Five Nations en golfen op drie mooie golfbanen te weten International Golf Maastricht, Five Nations en Durbuy.

Golf Hotel Five Nations*** (booking.com waardering 8.2)

Het hotel is omringd met een tuin, heeft gratis privéparkeergelegenheid, een terras, een restaurant en een bar. De kamers hebben een eigen badkamer, airconditioning, flatscreen-tv met satellietzenders en een kluisje. Tevens is gratis WIFI beschikbaar.

International Golf Maastricht (leadingcourses.com waardering 7.8)

De golfbaan is gesitueerd op de Dousberg, net op de grens van Nederland en België. Slechts 5 minuten verwijderd van centrum Maastricht speelt u op één van de hoogstgelegen banen van Nederland uitkijkend over Maastricht en België. International Golf Maastricht biedt de veeleisende golfer 27 grensoverschrijdende holes: sla af in Nederland en landt in België. De 18 Holes “Championship Course” is een ruime en veelzijdige baan van wedstrijdkaliber: 18 holes op 75 hectaren!

Golf de Durbuy (leadingcourses.com waardering 7.7)

Deze golfbaan staat bekend als een van de meest technische golfbanen in België. De zeer heuvelachtige baan, gelegen in een prachtig bosrijk landschap, biedt spectaculaire uitzichten. Durbuy heeft een prachtig golfterrein dat elke golfspeler zal uitdagen en bekoren. De fairways zijn smal en omgeven door bomen en meer dan de helft van de greens ligt op een verhoging. Voor het parcours is dus al uw aandacht en strategisch inzicht nodig.

Five Nations Golfclub (leadingcourses.com waardering 8.0)

Op deze baan verstaat men de kunst van het genieten als geen ander. De fairways van de Five Nations Golf Club kronkelen door 120 hectare prachtig glooiend landschap. De par 72 baan heeft hoogteverschillen tot 46 meter en biedt een adembenemend uitzicht. Het werd ontworpen door Gary Player en wordt beschouwd als een van de vijftig mooiste banen ter wereld. Het 35 kamers tellende clubhuis en hotel is gevestigd in de onlangs gerenoveerde 1714 Grand Scley Castle Farmhouse.

Het voorlopige programma

Vrijdag 28 juni

Zaterdag 29 juni

  • Tussen 07:00 – 09:00 gebruik maken van het ontbijtbuffet.
  • Om 10:00 uur start van een 18-holes golfronde op Five Nations of Durbuy*.
  • Om ca. 19:30 een 3-gangen diner excl. drank in het restaurant van het hotel.

Zondag 30 juni

  • Tussen 07:00 – 09:00 gebruik maken van het ontbijtbuffet.
  • Uitchecken
  • Om 09:30 start van een 18-holes golfronde op Durbuy of Five Nations*.

* Momenteel zijn de 2024 wedstrijdkalenders van de golfbanen nog niet bekend. Het speelschema/golfbanen kan derhalve nog wijzigen.

De arrangementprijs

De deelnameprijs bedraagt € 572,- p.p. in een gedeelde 2-persoonskamer en is excl. € 20,- administratiekosten per factuur. De toeslag voor een 1-persoonskamer is € 104,-.

Boek hier je deelname

Update 8-12-2023: Inmiddels zijn alle 18 plekken ingevuld. Heeft u interesse om deel te nemen dan wordt uw inschrijving op de wachtlijst gezet.
Maak uw interesse kenbaar via het contactformulier.