In 2019 hebben wij de SLTN Nutanix Golftour georganiseerd. In deze golf tour werden een drietal wedstrijden gehouden in de periode mei tot en met september. Deelname aan de tour was op ‘invitation only’ en exclusief voor relaties van de bedrijven SLTN en Nutanix.

De gastheren

SLTN Ontzorgt ICT. Dat doen wij al meer dan 20 jaar met Passie, Kwaliteit en Innovatie. Met een omzet van ruim 150 miljoen euro behoren wij tot de grotere, niet beursgenoteerde IT bedrijven van Nederland en daar zijn we uitermate trots op! Maar nog trotser zijn wij op de talloze klanten en leveranciers die al jaren tevreden zaken met ons doen. Wij geloven in een hecht partnership met zowel onze klanten als met onze leveranciers. In onze ogen is IT, naast vakkundig en gemotiveerd personeel, dè belangrijkste grondstof om succesvol te ondernemen.

Nutanix is wereldwijd leider in cloud software en hyperconverged infrastructuuroplossingen die de infrastructuur onzichtbaar maakt, zodat IT zich volledig kan richten op de applicaties en services die de business ondersteunen. Organisaties over de hele wereld gebruiken Nutanix Enterprise Cloud OS-software om one-click applicatiebeheer en mobiliteit te realiseren voor de public, private en distributed edge clouds, zodat elke applicatie op elke schaal kan draaien tegen een aanzienlijk lagere Total Cost of Ownership. Organisatie zijn hierdoor in staat on-demand een high-performance IT-omgeving te leveren, waardoor applicatie-owners een cloud-achtige ervaring krijgen.

Wedstrijdkalender

Speeldag Golfbaan Resultaat
24-05-2019 Het Rijk van Nunspeet Uitslag
21-06-2019 Golfpark Wilnis Uitslag
17-09-2019 The Duke Uitslag

Wedstrijdformat

Bij elke wedstrijd was de spelvorm individueel stableford met ¾ hcp-verrekening en waren prijzen te verdienen voor de drie beste dag scores. Daarnaast vielen de winnaars van de nearest-to-the-pin en de longest drive in de prijzen. De twee beste resultaten over alle drie de wedstrijden bepaalden de ranking in het eindklassement. Na afloop van de laatste wedstrijd werd de nummer 3, 2 en uiteindelijk de 2019 tourwinnaar gehuldigd op The Duke.

Eindstand SLTN Nutanix Golftour 2019

Na een enerverende strijd op de laatste wedstrijddag was het uiteindelijk Dhr. H. Rosenberg die met 71 stb de wisselbeker in ontvangst mocht nemen.
De totale ranking is hier terug te vinden: