De SLTN Nutanix Golftour 2019

Home/De SLTN Nutanix Golftour 2019

In 2019 gaan wij van start met de SLTN Nutanix Golftour. Deze golf tour bestaat uit een drietal wedstrijden die worden gehouden in de periode mei tot en met september 2019. Deelname aan de tour is op ‘invitation only’ en relaties van de bedrijven SLTN en Nutanix worden uitgenodigd om mee te spelen.

Uw gastheren

SLTN Ontzorgt ICT. Dat doen wij al meer dan 20 jaar met Passie, Kwaliteit en Innovatie. Met een omzet van ruim 150 miljoen euro behoren wij tot de grotere, niet beursgenoteerde IT bedrijven van Nederland en daar zijn we uitermate trots op! Maar nog trotser zijn wij op de talloze klanten en leveranciers die al jaren tevreden zaken met ons doen. Wij geloven in een hecht partnership met zowel onze klanten als met onze leveranciers. In onze ogen is IT, naast vakkundig en gemotiveerd personeel, dè belangrijkste grondstof om succesvol te ondernemen.

Nutanix is wereldwijd leider in cloud software en hyperconverged infrastructuuroplossingen die de infrastructuur onzichtbaar maakt, zodat IT zich volledig kan richten op de applicaties en services die de business ondersteunen. Organisaties over de hele wereld gebruiken Nutanix Enterprise Cloud OS-software om one-click applicatiebeheer en mobiliteit te realiseren voor de public, private en distributed edge clouds, zodat elke applicatie op elke schaal kan draaien tegen een aanzienlijk lagere Total Cost of Ownership. Organisatie zijn hierdoor in staat on-demand een high-performance IT-omgeving te leveren, waardoor applicatie-owners een cloud-achtige ervaring krijgen. 

Wedstrijdkalender

vrijdag 24 mei 2019 Het Rijk van NunspeetUitslag
vrijdag 21 juni 2019Golfpark WilnisUitslag
Dinsdag 17 september 2019 The DukeInschrijven

Opmerking: Van deelnemers/-neemsters aan deze tour wordt verwacht dat zij aan alle drie de wedstrijden deelnemen.

Wedstrijdprijzen

Bij elke wedstrijd is de spelvorm individueel stableford met ¾ hcp-verrekening en er zijn prijzen te verdienen voor de drie beste scores. Daarnaast zal er ook een prijs zijn voor de neary en de longest drive. De twee beste resultaten over alle drie de wedstrijden tellen mee voor het eindklassement. Na afloop van de laatste wedstrijd wordt de nummer 3, 2 en de 2019 tourwinnaar/-winnares gehuldigd op The Duke.

Wedstrijdreglement

Uitgangspunt is dat iedere deelnemer/-neemster voor aanvang van een wedstrijd kennis heeft genomen van het wedstrijdreglement van de SLTN Nutanix Golftour 2019. Deze kunt u hier inzien.

Tussenstand SLTN Nutanix Golftour

Twee ronden van de golftour hebben wij inmiddels achter de rug. De tussenstand kunt u hier terug te vinden:

Tussenstand van de Tour