De Inter Bancaire Golfwedstrijd (IBG)

Home/De Inter Bancaire Golfwedstrijd (IBG)

De Inter Bancaire Golfwedstrijd (IBG) kent reeds een lange historie en wordt jaarlijks georganiseerd door èn voor professionals die binnen in het Nederlandse bank- en verzekeringswezen werkzaam zijn. Traditioneel bestaat het organisatie comité van het IBG uit de drie winnaars van het laatst gehouden toernooi. Sinds 2016 worden zij in de organisatie ondersteund door F. Gschwind van Golftrip4u.

De laatste winnaars van de 47ste editie van de Inter Bancaire Golfwedstrijd (2019)  waren:

Zij vormen samen het huidige IBG organisatie comité.

Speeldatum en locatie

Wegens COVID-19 heeft het organisatie comité besloten om de Inter Bancaire Golfwedstrijd in 2020 niet te organiseren. Er zijn namelijk te veel onzekerheden en het is bijvoorbeeld maar de vraag of grote groepen in het najaar van 2020 samen mogen komen en indien ja, hoe we dit op een gezellige wijze in het clubhuis kunnen organiseren (ref. 1,5 meter samenleving). Het IBG zal dus weer in 2021 georganiseerd worden.

Wie kan deelnemen?

Actieve medewerkers van (bij de DNB geregistreerde) financiële instellingen met een geregistreerde golfhandicap kunnen aan de wedstrijd meedoen.

Sponsoring

Elk jaar zijn wij op zoek naar sponsors om het IBG mogelijk te maken. Sponsoring kan op verschillende manieren:

  • Als bedrijf meespelen in de wedstrijd door startplekken te sponsoren;
  • Een financiële sponsoring;
  • Sponsoring van goody’s voor de goody bags van de deelnemers.

Heeft u interesse om de Inter Bancair Golfwedstrijd van 2021 te sponsoren, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via email IBG@golftrip4u.nl of telefonisch op 030-254 5957.

Historie

Bent u nieuwsgierig naar de vorige edities van de Inter Bancaire Golfwedstrijd? Via de volgende buttons kunt u de startlijsten, uitslagen en foto’s van de laatste jaren bekijken:

2016
2017
2018
2019