De Inter Bancaire Golfwedstrijd (IBG)

Home/De Inter Bancaire Golfwedstrijd (IBG)

De Inter Bancaire Golfwedstrijd (IBG) kent reeds een lange historie en wordt jaarlijks georganiseerd door èn voor professionals die binnen in het Nederlandse bank- en verzekeringswezen werkzaam zijn. Traditioneel bestaat het organisatie comité van het IBG uit de drie winnaars van het laatst gehouden toernooi. Sinds 2016 worden zij in de organisatie ondersteund door F. Gschwind van Golftrip4u. De winnaars van de 49ste editie van de Inter Bancaire Golfwedstrijd in 2022 waren:

Historie

Bent u nieuwsgierig naar de vorige edities van de Inter Bancaire Golfwedstrijd? Via de volgende buttons kunt u de startlijsten, uitslagen en foto’s van de laatste jaren bekijken:

2016
2017
2018
2019
2021
2022

Sponsoring

Elk jaar zijn wij op zoek naar sponsoren om het IBG mogelijk te maken. Sponsoring kan op verschillende manieren:

  • Als bedrijf actief meespelen in de wedstrijd d.m.v. de sponsoring van startplekken;
  • Een financiële sponsoring;
  • Sponsoring van goody’s voor de goody bags van de deelnemers.

Heeft u interesse om de Inter Bancaire Golfwedstrijd in 2023 te sponsoren, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onderaan deze pagina vindt u de 2023 sponsoren die reeds toegezegd hebben. U kunt ons bereiken via email IBG@golftrip4u.nl of telefonisch op 030-254 5957.

Hoera, de 50ste editie in 2023!

Dit jaar hebben we een mooie mijlpaal te vieren want dan organiseren wij namelijk de 50ste editie (!!!) van de Inter Bancaire Golfwedstrijd. Op vrijdag 8 september verwelkomen wij jullie op een van de mooiste golfbanen in Nederland en wel op de Rosendaelsche Golfclub, een perfecte locatie om de jubileumwedstrijd te houden. 

Wie kunnen deelnemen?

Actieve medewerkers van (bij de DNB geregistreerde) financiële instellingen met een geregistreerde NGF golfhandicap kunnen voor de wedstrijd inschrijven. Voor de 50ste editie krijgen ex-organisatieleden van vorige IBG edities, mits nog steeds werkzaam bij een financiële instelling, voorrang bij de inschrijving. Inschrijven is mogelijk tot 1 augustus 2023 via deze button: 

Inschrijven IBG 2023

Het IBG 2023 wordt ondersteund door de volgende sponsoren: