De Inter Bancaire Golfwedstrijd (IBG)

Home/De Inter Bancaire Golfwedstrijd (IBG)

De Inter Bancaire Golfwedstrijd (IBG) kent reeds een lange historie en wordt jaarlijks georganiseerd door èn voor professionals die binnen in het Nederlandse bank- en verzekeringswezen werkzaam zijn. Traditioneel bestaat het organisatie comité van het IBG uit de drie winnaars van het laatst gehouden toernooi. Sinds 2016 worden zij in de organisatie ondersteund door F. Gschwind van Golftrip4u. De winnaars van de 48ste editie van de Inter Bancaire Golfwedstrijd (2021) waren:

Zij vormen samen het IBG organisatie comité van 2022.

Historie

Bent u nieuwsgierig naar de vorige edities van de Inter Bancaire Golfwedstrijd? Via de volgende buttons kunt u de startlijsten, uitslagen en foto’s van de laatste jaren bekijken:

2016
2017
2018
2019
2021

Wie kan deelnemen?

Actieve medewerkers van (bij de DNB geregistreerde) financiële instellingen met een geregistreerde NGF golfhandicap kunnen voor de wedstrijd inschrijven.

Sponsoring

Elk jaar zijn wij op zoek naar sponsoren om het IBG mogelijk te maken. Sponsoring kan op verschillende manieren:

  • Als bedrijf actief meespelen in de wedstrijd d.m.v. de sponsoring van startplekken;
  • Een financiële sponsoring;
  • Sponsoring van goody’s voor de goody bags van de deelnemers.

Heeft u interesse om de Inter Bancaire Golfwedstrijd van 2022 te sponsoren, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via email IBG@golftrip4u.nl of telefonisch op 030-254 5957.

Speeldatum en locatie

De 49ste editie van het IBG staat gepland voor vrijdag 2 september op golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Inschrijven

De inschrijving is geopend en er kunnen max. 88 golf(st)ers deelnemen. Bij meer dan 88 deelnemers zal uw inschrijving op een reservelijst geplaatst worden. Bent u een gepensioneerde ex-werknemer van een financiële instelling dan wordt uw inschrijving ook op de reservelijst geplaatst.

Inschrijven

Het IBG 2022 wordt ondersteund door de volgende sponsoren: