De Inter Bancaire Golfwedstrijd (IBG) kent reeds een lange historie en wordt jaarlijks georganiseerd door èn voor professionals die binnen in het Nederlandse bank- en verzekeringswezen werkzaam zijn. Traditioneel bestaat het organisatie comité van het IBG uit de drie winnaars van het laatst gehouden toernooi. Tot 2024 werden zij in de organisatie ondersteund door Golftrip4u. De winnaars van de 50ste editie van de Inter Bancaire Golfwedstrijd in 2023 waren Coen Streefland (Centramed, cat. I), Dirk Teijen (Triodos, cat. II) en Pascal Fros (Arag, cat. III).

Historie

Bent u nieuwsgierig naar de vorige edities van de Inter Bancaire Golfwedstrijd? Via de volgende buttons kunt u de startlijsten, uitslagen en foto’s van de laatste jaren bekijken:

Sponsoring

Elk jaar is het IBG organisatie comité op zoek naar sponsoren om het IBG mogelijk te maken. Sponsoring kan op verschillende manieren:

  • Als bedrijf actief meespelen in de wedstrijd d.m.v. de sponsoring van startplekken;
  • Een financiële sponsoring;
  • Sponsoring van goody’s voor de goody bags van de deelnemers.

Heeft u interesse om de Inter Bancaire Golfwedstrijd in 2024 te sponsoren, neem dan contact op met Coen Streefland (Email: coen.streefland@centramed.nl) of Dirk Teijen (Email: dirk.teijen@triodos.nl) en vraag naar de mogelijkheden.