De Inter Bancaire Golfwedstrijd (IBG)

Home/De Inter Bancaire Golfwedstrijd (IBG)

De Inter Bancaire Golfwedstrijd (IBG) kent reeds een lange historie en wordt jaarlijks georganiseerd door èn voor professionals die binnen in het Nederlandse bank- en verzekeringswezen werkzaam zijn. Traditioneel bestaat het organisatie comité van het IBG uit de drie winnaars van het laatst gehouden toernooi. Sinds 2016 worden zij in de organisatie ondersteund door F. Gschwind van Golftrip4u.

De laatste winnaars van de 47ste editie van de Inter Bancaire Golfwedstrijd (2019)  waren:

Zij vormen samen het IBG organisatie comité van 2021.

Historie

Bent u nieuwsgierig naar de vorige edities van de Inter Bancaire Golfwedstrijd? Via de volgende buttons kunt u de startlijsten, uitslagen en foto’s van de laatste jaren bekijken:

2016
2017
2018
2019

Sponsoring

Elk jaar zijn wij op zoek naar sponsoren om het IBG mogelijk te maken. Sponsoring kan op verschillende manieren:

  • Als bedrijf actief meespelen in de wedstrijd d.m.v. de sponsoring van startplekken;
  • Een financiële sponsoring;
  • Sponsoring van goody’s voor de goody bags van de deelnemers.

Heeft u interesse om de Inter Bancaire Golfwedstrijd van 2021 te sponsoren, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via email IBG@golftrip4u.nl of telefonisch op 030-254 5957.

Speeldatum en locatie

Wegens COVID-19 is de Inter Bancaire Golfwedstrijd in 2020 niet doorgegaan. Het goede nieuws is dat het IBG in 2021 weer georganiseerd zal worden en wel op vrijdag 1 oktober bij golfbaan De Kroonprins in Vianen. 

Wie kan deelnemen?

Actieve medewerkers van (bij DNB geregistreerde) financiële instellingen met een geregistreerde golfhandicap kunnen aan de wedstrijd meedoen. Inmiddels is de inschrijvingsperiode afgelopen.