Logo M. Kragten

Op 1 en 2 juni 2024 gaan we naar de provincie Limburg. Wij overnachten in het Boshotel Vlodrop**** en golfen op De Herkenbosche en Crossmoor golf.

Boshotel Vlodrop**** (booking.com waardering 7.9)

Het hotel is gelegen in het midden van de bossen van het Nationaal Park De Meinweg, vlak bij Roermond. Het hotel heeft een eigen restaurant en de 80 kamers zien uit op de bossen. Verder beschikt het hotel  over een wellnesscentrum, Vita Allegra, met zwembad, cardio-fitnessruimte, en saunafaciliteiten met stoombad, infrarood- en saunacabines. Er is ook een schoonheidssalon met 7 behandelruimtes, solariums, een ontspanningsruimte en nog veel meer. De fitnessruimte, het zwembad met jetstream, het bubbelbad en de zwembadsauna kunnen gratis worden gebruikt.

De Herkenbosche (leadingcourses.com waardering 8.3)

De golfbaan grenst direct aan het Nationaal Park De Meinweg. In het Meinweggebied, een uniek terrassenlandschap, zorgen bossen, heide, vennen en beekdalen voor een gevarieerd landschap. De Herkenbosche herkent zich in bovenstaande beschrijving en staat in geheel Nederland en ver daarbuiten bekend als één van de mooiste bosbanen.

Crossmoor Golf (leadingcourses.com waardering 8.1)

De golfbaan van Crossmoor is een echte Championship Course, zowel uitdagend als gevarieerd en goed te spelen voor golfers van uiteenlopende handicapcategorieën. De bekende baanarchitect Joan Dudok van Heel ontwierp de eerste 9 holes, zijn collega Hans Hertzberger stond aan de wieg van de andere 9 holes die in 1988 in gebruik werden genomen. De 18 holes liggen in het rustige natuurgebied van de Laurabossen, ver van verkeerslawaai. De natuurlijke begrenzing wordt enerzijds gevormd door het Laurabos, anderzijds door de meanderende Tungelrooysche beek. Het meest in het oog springende kenmerk is de grote verscheidenheid aan bomen.

Het voorlopige programma

Zaterdag 1 juni

  • Om 12:00 verzamelen in het clubhuis van de Herkenbosche. Wij worden dan ontvangen met koffie/thee en Limburgse vlaai.
  • Vanaf 13:00 uur start van een 18-holes golfronde op De Herkenbosche*.
  • Ca 18:00-18:30 inchecken in Boshotel Vlodrop en om ca. 19:30 een 3-gangen diner excl. drank in het restaurant van het hotel.

Zondag 2 juni

  • Tussen 07:00 – 08:30 gebruik maken van het ontbijtbuffet.
  • Uitchecken
  • Vanaf 10:00 start van een 18-holes golfronde op Crossmoor Golf*.

* Momenteel zijn de 2024 wedstrijdkalenders van de golfbanen nog niet bekend. Het speelschema/golfbanen kan derhalve nog wijzigen.

De arrangementprijs

De deelnameprijs bedraagt € 345,- p.p. in een gedeelde 2-persoonskamer en is excl. € 20,- administratiekosten per factuur. De toeslag voor een 1-persoonskamer is € 40,-.

Boek hier je deelname

Er kunnen maximaal 18 personen deelnemen. Vul per persoon onderstaand boekingsformulier in. Deelt u een 2-persoonskamer? Laat ons dan in het opmerkingsveld weten met wie u de kamer deelt.

Update 14-12-2023: inmiddels is de reis volgeboekt. Met behulp van ons contactformulier kun je aangeven dat je op de wachtlijst gezet wilt worden.