Ons Inverness arrangement

Home/Golfarrangementen/Schotland/Ons Inverness arrangement

Project Description

 

Overnachten in het Priory Hotel

In ons Inverness arrangement gaat het om een goed bed, een gezellige pub en een stevig bord eten.  Dit is precies waar de vriendelijke eigenaren van het Priory hotel in Beauly al sinds 1972 goed in zijn. Meer heeft u niet nodig om uw golftrip naar de Highland onvergetelijk te maken. De geweldige golfbanen doen namelijk de rest. Toppers als Niarn en Fortrose & Rosemarkie, maar ook ‘hidden gems’ als Strathpeffer en Inverness GC liggen hier al sinds de 19e eeuw op u te wachten.

Hoe komt u er?

Vanaf Amsterdam Schiphol gaat er dagelijks vluchten met KLM naar Inverness Airport. Vanaf het vliegveld rijdt u binnen 40 min naar de hotel en golfbanen.

Ons Hotel & Golf arrangement

Arrangementprijs excl. € 20,- administratiekosten

In de maanden april, mei en oktober: € 520,- p.p.
In de maanden juni en september: € 550,- p.p.
In de maanden juli en augustus: € 565,- p.p.

Toeslag 1-persoonskamer: € 270,- (3 nachten).

Natuurlijk kunnen wij ook uw vlucht en/of uw huurauto/transfer verzorgen.
Bent u geïnteresseerd in ons Inverness arrangement? Vul dan uw contactgegevens en boekingswensen in en wij regelen het voor u.
Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Boeken

  Uw naam

  Uw telefoon

  Uw e-mail adres

  Uw gewenste aankomstdatum

  Aantal deelnemers

  Aantal 2-persoonskamers

  Aantal 1-persoonskamers

  Arrangement met reisgarantie

  Laat ons uw additionele wensen weten zoals vlucht, huurauto, starttijden, buggy etc. Ook kunt u hier uw kortingscode aangeven.

  U maakt een vrijblijvende boeking. Na ontvangst van uw gegevens zullen wij controleren of hotel, golfbanen en (indien van toepassing) vlucht op de door u gewenste datum beschikbaar zijn. Indien dit niet het geval blijkt te zijn dan nemen wij contact met u op. Uw boeking wordt pas definitief nadat u akkoord bent gegaan met onze offerte.