Ons Madrid golfarrangement

Home/Golfarrangementen/Spanje/Ons Madrid golfarrangement

Project Description

In ons Madrid golfarrangement verblijft u in het centrum van Madrid in het 4-sterren Hotel Princesa Plaza (booking.com score 8.2). Het hotel ligt in het westen van Madrid, in de wijk Argüelles en dicht bij de Plaza España, de Gran Via en het Koninklijk Paleis. De ruime kamers in het Princesa zijn voorzien van grote ramen, een zithoek, een satelliet-tv en airconditioning. Sommige van de elegante kamers van het hotel zijn ingericht met een grote reproductie van een beroemd schilderij uit het Museo del Prado.

U golft in dit arrangement op de volgende drie mooie golfbanen in de regio (met tussen haakjes de leadingcourses.nl score):

Het 4-daags golfarrangement ziet er als volgt uit:

 • 3 overnachtingen in een standaard 2-persoonskamer
 • incl. dagelijks ontbijtbuffet
 • incl. gratis toegang tot de fittnessruimte en indoor zwembad
 • 3 x 18 holes greenfees op resp. Centro Nacional, Golf Retamares en Golf Santander

Arrangementprijzen

In de maanden april, mei, juni, juli, september en oktober bedraagt de arrangementprijs € 632,- p.p. o.b.v. een gedeelde 2-persoonskamer en excl. € 20,- administratiekosten per factuur.
De prijs op andere maanden is op aanvraag. Indien gewenst kunnen wij het arrangement completeren met een vlucht, autohuur en/of transfers. Ook kan het arrangement uitgebreid worden met meer overnachtingen en golfronden.

Heeft u vragen over ons Madrid golfarrangement, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 030-2545957.
Wilt u direct boeken? Vul hieronder uw contactgegevens en boekingswensen in en wij gaan het voor u regelen.

Boeken

  Uw naam

  Uw telefoon

  Uw e-mail adres

  Uw gewenste aankomstdatum

  Aantal deelnemers

  Aantal 2-persoonskamers

  Aantal 1-persoonskamers

  Arrangement met reisgarantie

  Laat ons uw additionele wensen weten zoals vlucht, huurauto, starttijden, buggy etc. Ook kunt u hier uw kortingscode aangeven.

  U maakt een vrijblijvende boeking. Na ontvangst van uw gegevens zullen wij controleren of hotel, golfbanen en (indien van toepassing) vlucht op de door u gewenste datum beschikbaar zijn. Indien dit niet het geval blijkt te zijn dan nemen wij contact met u op. Uw boeking wordt pas definitief nadat u akkoord bent gegaan met onze offerte.