Met Margriet naar Gelderland okt 2023

Home/Met Margriet naar Gelderland okt 2023

Logo M. Kragten

Van 27 t/m 29 oktober 2023 ben ik van plan om in Gelderland te golfen. Wij overnachten dan in Boetiek Hotel BonAparte**** met een “Wild eten in de Achterhoek” arrangement en golfen op resp. golfbaan Kasteel Engelenburg, de Lochemse Golf Club en Golfbaan ’t Zelle. Ga je met me mee?

Boetiek Hotel BonAparte**** (booking.com waardering 8.1)

Dit hotel ligt aan de voet van de Lochemse Berg, midden in het bos en de weilanden. De accommodatie beschikt over een binnenzwembad, een sauna en een solarium waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. De Hanzesteden Zutphen en Deventer bevinden zich direct naast het hotel. De 39 ruime kamers zijn volledig uitgerust met een lcd-tv, een telefoon en een badkamer met een bad of een douche.

Het restaurant van het hotel biedt een menu met klassieke gerechten met een twist, bereid met ingrediënten die de regio weerspiegelen. Het attente personeel en de persoonlijke service zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Golfbaan Kasteel Engelenburg (leadingcourses.com waardering 7.9)

Naast het kasteel met zijn prachtige terrassen en vijverpartijen ligt deze absoluut uitdagende golfbaan gesitueerd. Met recht een baan met vele gezichten, golfuitdagingen en natuurschoon. De historische sfeer rondom de golfbaan wordt benadrukt door de monumentale gebouwen. De eeuwenoude eiken, de ijskelder waarop architect Donald Steel de tee van de 3e hole creëerde en de Engelse landschapsstijl versterken deze sfeer.

De Lochemse Golfclub (leadingcourses.com waardering 8.3)

De 18 holes par 72 golfbaan is op een unieke manier aangepast aan de natuurlijke omgeving. De ontwerpers hebben een schitterende baan ontwikkeld in een prachtig Achterhoeks coulissenlandschap. Het terrein is fraai aangelegd en wordt perfect onderhouden. Waterpartijen, verschillende doglegs, smalle fairways en terreinwisselingen maken uw rondje golf op de Lochemse Golfclub tot een mooie en ware uitdaging.

Golfbaan ’t Zelle (leadingcourses.com waardering 8.2)

Golfbaan ’t Zelle mag met recht één van de mooiste banen van Nederland genoemd worden en kent vele natuurlijke hindernissen, die het golfspel voor elke handicap-categorie uitdagend maken. Met een totale oppervlakte van maar liefst 92 hectare is het golfcomplex een groene oase van rust in de Achterhoek.

Het voorlopige programma

Vrijdag 27 oktober

 • Om ca. 12:00 uur verzamelen bij golfbaan Kasteel Engelenburg
 • Vanaf 13:00 uur start van een 9-holes golfronde.
 • Vanaf 16:00 uur kunnen wij in het hotel inchecken.
 • Om ca. 19:30 een “Sneup & Snaaijerie” proeverij van diverse wildgerechtjes.

Zaterdag 28 oktober

 • Tussen 07:00 – 09:00 gebruik maken van het ontbijtbuffet.
 • Vanaf 12:48 uur start van een 18-holes golfronde op de Lochemse Golf club.
 • Om ca. 19:30 een culinair 4-gangen wild menu 

Zondag 29 oktober

 • Tussen 07:00 – 09:00 gebruik maken van het ontbijtbuffet.
 • Vanaf 10:00 uur start van een 18-holes golfronde op golfbaan ’t Zelle.

De arrangementprijs

De deelnameprijs bedraagt € 562,- p.p. in een gedeelde 2-persoonskamer. De deelnameprijs o.b.v. een 1-persoonskamer is € 672,-. Deze prijzen zijn excl. € 20,- administratiekosten per factuur.

Max. aantal inschrijvingen

Er kunnen maximaal 12 golf(st)ers deelnemen. Inmiddels zijn deze plekken vergeven. Heeft u interesse om mee te golfen dan zullen wij u op de reservelijst zetten.

Boek hier je deelname

Vul per persoon onderstaand boekingsformulier in. Deelt u een 2-persoonskamer? Laat ons dan in het opmerkingsveld weten met wie u de kamer deelt.

  Uw roepnaam (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoon nummer (verplicht)

  Uw email adres (verplicht)

  Hotel- & golfarrangement (verplicht)

  Uw actuele golfhandicap?

  Wilt u uw reis afdekken bij STO reisgarant?

  Opmerking: Meer informatie over STO Reisgarant vindt u op https://sto-garant.nl/reizigers.

  Heeft u additionele wensen laat het ons gerust weten